Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

4. siječnja 2017. 0 By Admin

10 – ADRENALIN

Život – Vi ste ovisnik o adrenalinu koji je rođen sa željom da skače s litica, juri automobilima, pliva s morskim psima ili skače s padobranom. Imate osebujnu i snažnu osobnost. Prirodni ste vođa, vizionar i imate pregršt energije. Uvijek ćete izabrati avanturu umjesto repetitivnih svakodnevnih radnji.

 

Karijera – Jasno je da vam treba karijera u kojoj nećete sjediti za stolom niti mirno stajati. Vi ste vođa koji voli inspirirati druge ljude da ispune svoje potencijale. Bili biste izvrstan liječnik, online poduzetnik, trgovac, fitness guru ili vođa bilo koje vrste.

Odnosi – Vi ste uvijek srce zabave, glasni i otvoreni. Društveni ste i lako se sprijateljujete. Kada su u pitanju odnosi, znate biti egocentrični i ne shvaćate da možda gušitenekoga tko nije tako otvoren kao vi. U ljubavi često zanemarujete osjećaje drugih. Vrlo ste strastveni, ali ne uvijek dovoljno suosjećajni. Dovedite to dvoje u ravnotežu.

 

Savjet – Pokušajte primijetiti kako se drugi osjećaju. Pomoglo bi kad biste zauzeli mekši pristup kada komunicirate svoje ideje i želje. Primijetit ćete da će ljudi oko vas biti puno prijemljiviji i otvoreniji. Pokušajte nadahnuti druge umjesto da namećete svoj plan i program. Više slušajte. To će vam uvijek ići u korist.

 

 nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12