Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

4. siječnja 2017. 0 By Admin

3 – SIGURNOST

Život – Vaš život je lijep, jednostavan… predvidiv. Sviđa vam se tako. U vašem životu nema nekih uspona i padova, vi mirno brodite. Cijenite umjetnost, dobru kvalitetu i ljepotu gotovo svega. Imate smisla za umjetnost i razne vještine te ćete rado provesti vrijeme uređujući album sa slikama i uspomenama ili vrtlareći.

 

Karijera – Iako vaša karijera možda nije vrlo uzbudljiva, daje vam sigurnost, pouzdanje i utjehu. Volite čist i siguran život… bez ikakvog nereda. Postoji dio vas koji žudi za nečim višim. Duboko u sebi znate da ste stvoreni za neki visoki položaj, no um vas sprječava da učinite taj skok. Najbolji posao za vas je onaj koji vam daje osjećaj organiziranosti, sigurnosti i odmaka od središta pažnje.

 

Odnosi – Imate nekoliko bliskih prijatelja koji su vam prirasli srcu. Želite partnera koji je smiren i prizemljen, iako s vremena na vrijeme poželite malo više uzbuđenja u životu. Izbirljiva ste osoba koja točno zna što u odnosu želi. Skloni ste dugim vezama i ne skačete iz jednog odnosa u drugi.

 

Savjet – Čini se da vam sve u životu lako dolazi i da vam je život prilično opušten. Cijenite sve što je dobro u vašem životu. Budite otvoreni za stvari koje vam život mogu malo začiniti. Carpe diem! Kada iskrsne nešto neplanirano, a hoće, duboko udahnite i pokušajte se opustiti. Promjena je dobra i zdrava. Tako rastete. Stremite prema ravnoteži, ne samo prema sigurnosti.

nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12