Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

4. siječnja 2017. 0 By Admin

4 – SMISAO

Život – Ne možete dočekati da izađete u svijet, prodrmate sve, uradite nešto veliko i ostavite svoj trag. Istinski želite biti dio nečega velikoga što pozitivno mijenja živote drugih. Ne želite nužno biti vođa čitavog pokreta, ali želite dati veliki doprinos.

 

Karijera – Tražite avanturu, društvene situacije, volite biti vani i lako se povezujete s drugima. Kada je u pitanju vaša karijera, niste baš raspoloženi za velike obaveze jer uvijek sjedite na rubu sjedalice. Možda niste zadovoljni time gdje ste sada, no važno je sjetiti se da možete doprinijeti bilo kojem poslu ili situaciji. Započnite sada tamo gdje jeste. Što u svojoj sadašnjoj situaciji možete učiniti da svijetu donesete malo više sreće i radosti? Ako svaki dan radite male stvari koje vam daju osjećaj da ispunjavate svoju svrhu, uskoro će vam se ukazati prilike koje će vas doista oduševiti. Izvrstan ste timski igrač i sve čega se uhvatite gurate naprijed svojom snažnom energijom.

 

Odnosi – Volite se povezivati s ljudima koji također osjećaju strast prema nekoj ideji ili svrsi. Volite diskutirati o idejama i planovima koji će promijeniti tuđe živote. Privlačite osobe koje pokreću i mijenjaju. Volite ulaziti u romantične veze s ljudima koji planiraju i žele učiniti nešto veliko. Puno vaših odnosa izgrađeno je na zajedničkim idejama i vrijednostima, ne toliko na snažnim emocionalnim vezama.

 

Savjet – Čak i najsvakodnevnije aktivnosti mogu imati veliku svrhu. Pronađite svoj vlastiti način kako kroz svakodnevnu rutinu svijet učiniti boljim mjestom. Kada uputite osmijeh strancu, ostavljate puno dublji utjecaj na svijet nego što mislite. Kada osjetite tjeskobu, udahnite i sjetite se da upravo sada ispunjavate svoju svrhu. Čak i ako se ne odvija sve onako kako biste htjeli, sjetite se da je svaki trenutak upravo onakav kakav treba biti. Pokušajte otkriti tko ste vi pored svojih ideala. Vi ste višedimenzionalno biće. Što leži u vama i čeka da bude otkriveno?

nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12