Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

4. siječnja 2017. 0 By Admin

8 – PATNJA

Život – Vi ste pravi Samarijanac – potrebe drugih uvijek su vam na prvom mjestu. Sve što imate dajete drugima kako bi mogli dostići svoje ciljeve i živjeti svoje živote što je bolje moguće. Često znate pretjerati i iscrpiti se. Uvijek žrtvujete sebe i svoje zdravlje za druge. Imate veliko srce i želite pomoći slabijima. Vjerojatno osjećate da je novac jedan od oblika korupcije. Potpuno ste zaokupljeni potrebama drugih.

 

Karijera – Privlači vas svaka karijera u kojoj postoji segment pomaganja drugima. Ne volite korporativne institucije. Vjerojatno ste već negdje putovali kako biste pomagali bolesnima i unesrećenima. Što god da radite, želite pomoći onima koji sami sebi ne mogu pomoći. 100% sebe i svojih resursa dajete za pomoć drugima.

 

Odnosi – Vi ste izvrstan i odan prijatelj uvijek na raspolaganju drugima. Saslušate i pomognete kad god možete. Zabavni ste i ležerni, ali ćete braniti svoje prijatelje i odmah progovoriti ako primijetite kakvu nepravdu. U romantičnom ste odnosu toliko suosjećajni da znate zanemarivati svoje potrebe jer želite zadovoljiti partnera.

 

Savjet – Morate naći ravnotežu u svom životu! Primati je jednako u redu kao i davati. Naučite primati i prihvatiti pomoć kad vam je netko ponudi. Ne dopustite si da dođete do točke potpunog iscrpljenja. Tako se izlažete se riziku, a to je kontraproduktivno.

nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12