Ovaj znak je brutalno iskren, odan i sa njim ćete imati pravu ljubav koja traje zauvek, iako nikad neće imati toplu reč za vas

Ovaj znak je brutalno iskren, odan i sa njim ćete imati pravu ljubav koja traje zauvek, iako nikad neće imati toplu reč za vas

4. siječnja 2017. 0 By Admin

Iskreni su

 

Jedna od pogodnosti ili ipak ne jeste da kada ste u vezi sa nekim Jarcem, uvek ćete čuti istinu i samo istinu. Od partnera očekuju isto, jer oni smatraju da su čak i najsitnije laži samo gubljenje vremena. Ono što je loša strane njihove istine je da nekada znaju da budu brutalno iskreni i time povrede parnera. Oni ne pakuju istinu u sjajajn papir, oni kažu stvari takve kakve jesu.

 

 

Takmičarskog duha su

 

Jednostavna takva im je priroda. Intelektualno moćni Jarac je uvek takmičar. Pored toga što su tvrdoglavi, oni su uvek takmičarski nastrojeni, ne iznenadite se ukoliko su takvi i u vezi. To može biti i jako zanimljivo.

 

 

Veoma su posvećeni

 

Kada nekog zavole oni daju i srce i dušu i sve. Zato često završe slomljenog srca, jer ne umeju da se daju polovično. Oni se ili daju ili ne. takvi su u svim vezama, i porodičnikm i prijateljskim i ljubavnim. Oni ne vole da varaju, pa ukoliko ste ušli u njihov život nemojte im davati lažnu nadu ukoliko mislite da nisu za vas.

 

Autor: super žena

Stranice: 1 2