Odaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij svoju sudbinsku poruku!

Odaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij svoju sudbinsku poruku!

5. siječnja 2017. 0 By Admin

Ako ste odabrali 3:

Vi ste na pravom putu! Iako stvari ne mogu uvijek biti jasne, ova poruka vam govori kako će sve biti u redu! Vi slijedite svoj najviši put sada i iako možda imate  mnogo pitanja, Svemir vam daje do znanja da ste vođeni i paženi. Vjerujte da će sve biti savršeno i božanski usklađeno.

 

Nema potrebe da brinete za budućnost ili prošlost, jednostavno ostanite prisutni u svakom trenutku i gledajte kako se  magija vašeg života razvija! Ako morate donijeti veliku odluku i u nedoumici ste, odgovor će vam biti isporučen danas kroz sinkronicitetne poruke.

Ako ste odabrali 4:

Vrijeme je da otpustite prošlost. Previše ste zaglavljeni u onom što je bilo i ne zamjećujete ono što se događa sada. Iako je važno tugovati i dati sebi vrijeme potrebno za ozdravljenje, nema koristi od stalnog ponavljanja sebi istih starih priča.  Ostavite prošlost tamo gdje jest i radujte se sada.

 

Usidrite se u sadašnjem trenutku i napravite od njega što možete. Možete promijeniti budućnost i jedini način na koji to možete učiniti je da promijenite svijest u sadašnjem trenutku.

 

Kako bi se oslobodili prošlosti, pokušajte sve zapisati na papir ili se povjeriti prijatelju, dajte si posljednju priliku da ponovno proživite stare emocije, a zatim ih pustite da odu. Nećete biti u mogućnosti krenuti naprijed dok to ne učinite.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5