Horoskop:Ljubav, bes, srast, sve sto radi radi do kraja. Ljubav sa njim je poput vatre, na tom plamenu ćeš se lako opeći.

Horoskop:Ljubav, bes, srast, sve sto radi radi do kraja. Ljubav sa njim je poput vatre, na tom plamenu ćeš se lako opeći.

7. siječnja 2017. 0 By Admin

Muškarci i žene u znaku Ovna ponekad se kreću tako brzo da ne mogu uopšte shvatiti s kim imaju posla.

 

Više nego bilo koji drugi znak, Ovan više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i uspete da zadržite njegovo interesovanje, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, to je kao da pokušavate prikovati oblak.

 

Poput dobrog vina, većina Ovnova imaju bolje odnose u zrelijem dobu. To znači da iz mladosti često imaju veliku evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.

 

Iako mnogi vole ukazati na neke sebične sklonosti Ovna, oni takođe imaju veliku toplinu. Oni imaju neverovatno toplo srce i imaju tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore suprotno. Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspe da zadrži stvari svežima i dovoljno zanimljivima, oni su žestoko odani partneri.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4