Ljubavne prognoze za januar 2017 godine. za slobodne i zauzete pripadnike svih astroloških znakova

Ljubavne prognoze za januar 2017 godine. za slobodne i zauzete pripadnike svih astroloških znakova

7. siječnja 2017. 0 By Admin

LAV

Ljubavna situacija biće dosta dobra tokom januara 2017. godine, sve do oktobra 2017. godine. Vladar kuće parova Lava je u srećnoj kući i u dobrom odnosu s vladarem te kuće. Ipak, do manjeg nesklada će doći. U drugom delu januara 2017. godine završava se period u kojem ste se suočili s raznim problemima vezanim za karijeru ili novac.

 

Može se raditi o poslu ili ulaganju koje ste pokrenuli za voljenom osobom. Januar je vrlo zanimljiv mesec za jačanje vašeg odnosa, za istraživanje seksualnosti ili boljeg razumevanja voljene osobe.

 

 

DEVICA

Januar će biti poput vatrometa. U kući parova Device nalazi se konjunkcija Venera – Mars, najstrastvenija i najsenzualnija moguća konjunkcija. To je konjunkcija koja voljenu osobu stavlja u centar vašeg sveta i utiče na sve odluke koje ćete donositi i sve aktivnosti koje ćete poduzimati.

 

I kao da to nije dovoljno, Sunce prolazi kroz kuću ljubavi i seksualnosti Device, dok Merkur, vladar Device prolazi kroz isto to područje! Januar je jako romantičan mesec i pod nabojem, vrlo lako će se stvoriti ljubavne okolnosti koje su zaista posebne i za dugo sećanje. Ali, strast i subjektivnost Device su sada izuzetno snažni i nije isključeno mogućnost raznih komplikacija.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6