Ljubavne prognoze za januar 2017 godine. za slobodne i zauzete pripadnike svih astroloških znakova

Ljubavne prognoze za januar 2017 godine. za slobodne i zauzete pripadnike svih astroloških znakova

7. siječnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

Januar 2017. godine donosi vam razjašnjavanje ili donošenje odluka vezano za vaš ljubavni život i vrlo lako je moguće da to ima veze i s finansijama. Sa početkom u novembru 2016. godine, Merkur, vladar kuće parova Strelca, nastavlja kretanje između Strelca i kuće novca Strelca.

 

 

U prvom delu januara 2017. godine Merkur nastavlja direktnim hodom i putuje zadnji puta između dva sektora, a u drugom delu meseca pravi konjunkciju s Plutonom, takođe, u vašoj kući novca. Venera, planeta zajedništva i ljubavi nalazi se u 4. kući Strelca i zato postoji mogućnost da su neka pravna pitanja ili pitanja vlasništva vezana za ljubavnu situaciju. Kako bilo, čini se da početak 2017. godine nije previše romantičan za Strelce, interes parova usmeren je prema praktičnim pitanjima.

 

 

JARAC

Zbog konjunkcije Venere, vladara kuće ljubavi Jarca, i Marsa, januar ima potencijal za ljubav. Ali, vaš izbor prolazi kroz filter misli, privlače vas osobe koje imaju iste sklonosti i interese ili način razmišljanja kao vi. Reči, pisane ili izgovorene imaju zavodnički naglasak i mogu pokrenuti bujicu strasti.

 

Ljubav će vas inspirirati, osećaćete ushićenost i poguraće vas prema stvaranju ili učenju. Putovanja na koja ćete ići u januaru biće bogata romantičnim pajzažima, od kratkih šetnji do putovanja na par dana. Pun Mesec koji se formira u kući parova Jarca može doneti dogovor ili značajan događaj za vašu ljubavnu vezu.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6