Afrički horoskop proriče: Ko će umreti u siromaštvu, a ko će biti vođa!

Afrički horoskop proriče: Ko će umreti u siromaštvu, a ko će biti vođa!

9. siječnja 2017. 0 By Admin

Usihlenga – NEBESKI CAMDZIJA (21. januar – 20. februar)

Ljudi rođeni pod znakom Ushilenga su idealisti koji više sanjaju o stvarima nego sto delaju. Imaju plahovit temperament, ali kad se probude iz svog sna, vide onu drugu stranu i ne mogu negirati stvarnost koja ih okružuje. I kao sto spremno prihvataju izazov, to ih čini i sjajnim sledbenicima bilo kog verovanja ili učenja.

 

Duhovno su veoma jaki i neki od najboljih vidovnjaka i proroka rođeni su pod ovim znakom. Često oboljevaju, naročito u detinjstvu i u periodu adolescencije. Pustolovi su. Žele da upravljaju kormilom svojih života mnogo brže i odu dalje od drugih. Kao rezultat toga što veruju da je ono sto rade jedino ispravno, često bivaju progonjeni.

 

 

Ponekad se bore protiv nesrećne sudbine. Nije im lako da vole i razumeju druge, međutim, traže ljubav, razumevanje i opraštanje od drugih. Misle pre svih i unapred, tako da mnogo vise brinu o budućnosti nego o sadašnjosti.

 

 

Uvek traže nešto novo. Brzo im dosadi ono sto rade: započinju nešto, ostavljaju nedovršenim i prelaze na drugo. Uvek su u potrazi za nekom istinom ili idealom, mada cesto ne znaju šta traze i sta bi sa svim tim.

 

nastavak na sledecoj starnici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13