Kako preživljavate ljubavni brodolom? Ovan besni ko nenormalan, Bik tuguje i teško mu je, Blizanci ekstremno rasejani…

Kako preživljavate ljubavni brodolom? Ovan besni ko nenormalan, Bik tuguje i teško mu je, Blizanci ekstremno rasejani…

9. siječnja 2017. 0 By Admin

LAV 23. 7 – 23. 8.

Previše ste ponosni da pokažete drugima da patite pa ste skloni da ubeđujete sebe u suprotno. To će samo izazvati kontra efekat, stalno ćete biti besni i mrzovoljni. Najbolje bi za vas bilo da se smesta preselite na neko egzotično mesto, da plivate i izležavate se na suncu, jer je sunce za vas najbolji lek. Potrošite novac na skupe izlaske i garderobu, promenite frizuru, boju kose…budite originalni.

Savet prijateljima Lava: Navikli ste da vaš prijatelj stalno sija, ali sada su se oblaci nadvili nad njim i njegovo Sunce je malo potamnelo. Hvalite ga, bodrite i delite mu komplimente, pokažite mu koliko ga volite i koliko vam je u životu bitan. To će mu mnogo značiti.

 

DEVICA 24. 8 – 23. 9.

Device imaju potrebu da urede svoj život, jer tako najbolje funkcionišu. Raskid sa partnerom ih baca u depresiju – kako će sada da nadomeste jednu kariku koja nedostaje? To ih zbunjuje i čini ih nesigurnim. Najbolje je da napravite listu razloga zašto je bolje bez njega. Takođe je dobro da napravite spisak aktivnosti koje ćete sada bez njega moći da radite, a niste mogli pre. To će sigurno pomoći.

 

 

Savet prijateljima Devica: Pomozite svojoj dragoj Devici da sve dobro izanalizira, logičko razmišljanje će ovde pomoći. Ako vidite da ne pomaže dovoljno, ubedite svog prijatelja da je to moralo da se desi, da bi ustupilo mesta nečem boljem i kvalitetnijem što uskoro dolazi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6