Kako preživljavate ljubavni brodolom? Ovan besni ko nenormalan, Bik tuguje i teško mu je, Blizanci ekstremno rasejani…

Kako preživljavate ljubavni brodolom? Ovan besni ko nenormalan, Bik tuguje i teško mu je, Blizanci ekstremno rasejani…

9. siječnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA 21. 1 – 19. 2.

Vodolije neće lako prihvatiti prekid veze i želeće da ostanu makar prijatelji sa svojim bivšim partnerom. Na taj način agonija se nastavlja, dok konačno ne budu shvatili da je kraj. Najbolje je da vreme provode u društvu svojih prijatelja kojih imaju na pretek, da razgovaraju o tome, biće tu različitih savet, ali sve u svemu shvatiće da nisu sami i da imaju puno prijatelja koji ih obožavaju što njima veoma znači.

Savet prijateljima Vodolije: Vaš veseo prijatelj je postao veoma tužan i vaš zadatak je da ga razveselite. Predložite mu nešto otkačeno. Ako do sada nije skakao padobranom iz aviona pravo je vreme za to. To će mu pomoći da oseti da je živ i tuga će brzo nestati.

 

 

RIBE 20.2 – 20.3.

Već duže vreme slutite da je kraj i sada se konačno desio. Srušili su vam se snovi i mislite da ne možete da živite bez voljene osobe. Ne znate šta da radite, da li da tugu ugasite u moru alkohola ili možda da odete u manastir i osamite se. Ovde je ključna reč – vera. Kako sada, kada vam se svet srušio, kada su snovi nestali i sve u šta ste verovali i nadali se sada se jednostavno izgubilo, probuditi ponovo veru u sebe, veru u ljubav? Čini se skoro nemogućim. Napišite najlepše ljubavno pismo, najlepšu ljubavnu pesmu, stavite u bocu i pustite u reku. i videćete, čarolija će se uskoro desiti.

 

Savet prijateljima Riba: Budno motrite na svog prijatelja, jer može lako da napravi neku glupost. Ne verujte mu ako kaže da je dobro, jer već u sledećem trenutku može da se nađe na dnu ponora. Boravak pored vode bi mu mnogo prijao, ako ništa drugo, povedite ga na pecanje.

 

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6