MUŠKARAC BIK: Najveći ljubavnik zodijaka, ali zato će vam uz sve njegove vrline i mane za tren posla slomiti srce

MUŠKARAC BIK: Najveći ljubavnik zodijaka, ali zato će vam uz sve njegove vrline i mane za tren posla slomiti srce

17. siječnja 2017. 0 By Admin

PRIJATELJSTVO

Bik ima otvorenu prirodu i to je najbolji poziv na prijateljstvo. Sve obavlja korak po korak, a kada nekome odluči da bude prijatelj, niko ga ne može odvući. Pouzdan je i veran, ali je i posesivan.Ne radi se o tome, da želi posedovati ljude, nego mu nije drago da oni nešto zanimljivo rade sa drugima, a da on nije deo toga.
Potrebni su mu ljudi na koje se može osloniti, a ne nepredvidljivi i čudni. Ako su mu prijatelji odani, pouzdani, topli, uvek ce biti uz njih.

 

POSAO

Strpljenje je Bikov moto – žurba vam neće donijeti dodatne bodove kod Bikova. Čak i kad vam treba više vremena, Bikovi šefovi cijene korektno i točno odrađen posao.
Ali, budite spremni čekati do petka odgovor na pitanje koje ste postavili u ponedjeljak. Bikovi imaju oštro oko i za zadnje redove, mrgode se na preduge osobne telefonske razgovore i pretjerano posjećivanje kopirnog aparata. No, uvijek možete računati na njegovo toplo srce i savjet pri praktičnim problemima.
Biku odgovara posao koji nudi stabilnost, ne beže od odgovornosti, ali posao mora doneti materijalnu stabilnost, jer Biku “biti dobro” znači imati mnogo para, te će iz tog razloga neprestano tragati za poslom koji će mu i doneti materijalnu sigurnost.
Zanimanja za Bika su: umetnik, modni kreator, cvećar, mehaničar, poslastičar, trgovac, ekonomista, slikar, muzičar, vajar, naučnik…

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6