MUŠKARAC BIK: Najveći ljubavnik zodijaka, ali zato će vam uz sve njegove vrline i mane za tren posla slomiti srce

MUŠKARAC BIK: Najveći ljubavnik zodijaka, ali zato će vam uz sve njegove vrline i mane za tren posla slomiti srce

17. siječnja 2017. 0 By Admin

ŠEF BIK

PRVI ČIN: Upravo ste se zaposlili i pokušavate da provalite kakva je osoba vaš šef. Ne možete da se otmete utisku da je u pitanju ljubazna, simpatična dobričina. Prosto jedva odolevate iskušenju da ga ne lupite po ramenu i namignete.
DRUGI ČIN: Dani prolaze, dešava vam se da zakasnite na posao – on ne reaguje, produžili ste pauzu za ručak – on se i dalje smeška, izmešali ste brojke u godišnjem obračunu – on ima razumevanja! Ne možete da poverujete da se i vam sudbina nasmešila i poslala vam anđela.
TREĆI ČIN: Odlazite na posao kad hoćete, galamite po hodnicima, veseli ste i razdragani, a vaš dobri, stari šef ni da zucne. Pitate se da li da uopšte dolazite na posao tokom meseca, kada je jednostavnije da svratite samo po platu.
ČETVRTI ČIN: Čujete da vas vaš dobri šef zove u kanselariju. Još sa vrata vičete ‘Dobar dan!’, on ne reaguje. Udobno se uvaljujete u fotelju i ne skidate osmeh sa lica. On je okrenut licem prema prozoru, okreće se, teško diše i urliče mašući velikim belim papirom: ‘Odlazite! Otpušteni ste!’
Vas iznose napolje i polivaju vas vodom da dođete sebi!

 

 

ODEVANJE

Odeća i obuća za Bika mora biti meka, od prirodnog materijala i lagana. Bitni su mu stil, komotnost i što je najvažnije cena. Cvetni uzorci, pamuk, svila i lan na njemu dobro izgledaju, a omiljene boje su zelena, ružičasta i plava.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6