Kako da otkrijete da li vas voli Jarac: 5 netačnih i 10 tačnih verovanja o njima. Šta se to krije iza grube fasade rođenih u znaku Jarca…

Kako da otkrijete da li vas voli Jarac: 5 netačnih i 10 tačnih verovanja o njima. Šta se to krije iza grube fasade rođenih u znaku Jarca…

18. siječnja 2017. 0 By Admin

Bik je vezan za plodnu zemlju, Devica vlada žitnim poljima, obalama ali i dolinama, dok se Jarac povezuje sa visokim kamenim liticama. Od svih zemljanih znakova najambiciozniji je Jarac, najvrednija je Devica a Bik je najveći hedonista.

 

Praktični i materijalno orijentisani…

Sada, kako napraviti sintezu i predstaviti kardinalni, ženski, zemljani znak Jarca? Pre svega, Jarčevi su vrlo praktični i često materijalno orjentisani. Oni odlično znaju kako funkcionišu materijalni principi. Najstrpljiviji su i najdisciplinovaniji od svih znakova. Ciljeve ostvaruju polako, bez žurbe, ali sigurno. Uvek su realni i ne lebde previše. Tačno znaju da procene svoje mogućnosti.

 

 

Prvi (dnevni) vladar znaka Jarca je Saturn, planeta prošlosti, tradicije, istorije, ali i planeta, koja u našoj karti podiže bedeme, stvara blokade, komplekse i inhibira različite životne procese. Jarac od prvog udaha živi pod Saturnovom disciplinom, te mu isti taj Saturn daruje ambiciju i želju za svetovnim uspehom. Jarac uvek želi da ostavi trag u vremenu i da se o njemu priča, kada njega jednom više ne bude.

 

Mnogi će za Jarčeve reći da su oholi, sebični i da misle samo na sebe, ali ni to nije u potpunosti tačno. Jarčevi, kao što je već rečeno, će uvek želeti da ostvare više od drugih, ali vrlo retko će to biti zbog ličnih ciljeva. Jarac je pod vlašću Saturna, a Saturn je taj koji uvek ostavlja nešto svetu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4