Kako da otkrijete da li vas voli Jarac: 5 netačnih i 10 tačnih verovanja o njima. Šta se to krije iza grube fasade rođenih u znaku Jarca…

Kako da otkrijete da li vas voli Jarac: 5 netačnih i 10 tačnih verovanja o njima. Šta se to krije iza grube fasade rođenih u znaku Jarca…

18. siječnja 2017. 0 By Admin

Jarac će uvek težiti većem, boljem, jačem… Njegovu upornost će malo ko shvatiti, jer će se Jarac uvek prvi popeti na najviši planinski vrh, a tu ima mesta samo za jednog.

 

 

Jarac je strateg, vođa, mudrac. On jeste kardinalan, brz znak, ali nikada neće udarati glavom o zid. Svaki njegov potez je pažljivo promišljen, isplaniran i tako suptilan, da ga ,,protivnik” (u bilo kojoj sferi života) neće uvideti, sve dok ne bude prekasno. Jarac može da se inati godinama, a da to druga strana ne shvati.

 

Već je rečeno da Jarac neguje tradicionalne vrednosti, pa se često uz to Jarcu pripisuje i preterana konzervativnost. Ali, drugi (noćni) vladar Jarca je Uran, planeta suprotnosti, reformi, novog i nekonvencionalnog. Postoji mnogo slojeva ispod Jarčeve spoljašnjosti obojene Saturnom.

 

 

Jarac je možda najčvršća, nepomična stena, ali sigurno ste u prirodi videli mali potok, koji se probija kroz planinski krajolik. Voda (koja uvek simboliše emocije) će uvek naći svoj put. Iako je Jarac možda izvana hladan i nezainteresovan, ispod tog leda se krije vulkan emocija, do kojeg treba pronaći pravi put. Kamenog pogleda, savršenog rasporeda kostiju lica, Jarac nisu najekspresivniji znak kada su emocije u pitanju, ali je zato njihov osmeh u uglu usana najveseliji, a suze najiskrenije.

 

 

Saturn, primarni vladar Jarca, je i planeta samoće i ćutanja. Jarac nije uvek jak na rečima, on ne izjavljuje ljubav, ali je on zato pokazuje konkretnim postupcima. ,,Res, non verba!” – ,,Dela, a ne reči”, kako bi rekli stari Rimljani.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4