Kako da otkrijete da li vas voli Jarac: 5 netačnih i 10 tačnih verovanja o njima. Šta se to krije iza grube fasade rođenih u znaku Jarca…

Kako da otkrijete da li vas voli Jarac: 5 netačnih i 10 tačnih verovanja o njima. Šta se to krije iza grube fasade rođenih u znaku Jarca…

18. siječnja 2017. 0 By Admin

Najvredniji ljudi, lekari, naučnici…

Ako u poslovnom okruženju imate nekog rođenog u znaku Jarca, znajte da pored sebe imate odličnog orgnizatora, koji će se u prvi mah uvek držati po strani, ali će isto tako uvek odreagovati u pravo vreme i uspeti da reši i najgoru situaciju. I ne, ne morate mu biti preterani prijatelj i pisati mu hvalospeve, Jarcu je važno samo da ga poštujete.

 

 

Jarčevi odlično barataju novcem, ali optimalan posao zavisi od dekade do dekade. Tako će prva dekada Jarca (decembarski Jarčevi) uvek biti robovi vremena u kojem žive i najčešće ćete ih sresti kao građevince, arhitekte, policajce, vojnike.
Druga dekada Jarca (od 01. do 10. januara) se vezuje za odlične finansijske analitičare, bankare, statističare.

 

 

Treća dekada Jarca (od 11. do 20. januara) predstavlja najvrednije ljude, lekare, naučnike, a ovo je i jako dobra pozicija za bavljenje politikom.

 

 

Na zdravstvenom planu Jarčeve najčešće muče kosti, zglobovi, zubi, a mogu ih zadesiti i kožne bolesti ili bolesti kardiovaskularnog tipa.

Energetski odgovarajuće boje su im crna, bela, smeđa i ostali zemljani tonovi.

 

 

Životni put jednog Jarca, jeste put samospoznaje i napredovanja, jer Jarac, kao deseti znak Zodijaka, uvek teži ka maksimumu.

“Bez obzira na to ko ste, šta radite, i odakle dolazite, uvek se možete promeniti i postati bolja verzija sebe” ~ Madonna, kraljica pop muzike

Astrolog: Miloš Tomić

Stranice: 1 2 3 4