Ćud žene: Lavica ne podnosi ništa neodređeno u ljubavi, Vaga se želi svidjeti svima, Riba “čudna”…

Ćud žene: Lavica ne podnosi ništa neodređeno u ljubavi, Vaga se želi svidjeti svima, Riba “čudna”…

20. siječnja 2017. 0 By Admin

Žena Ribe

Njezin znak je pun suprotnosti. Možda toga nije ni dovoljno svjesna, ali za većinu je ona čudna i neuhvatljiva osoba. Često mijenja raspoloženje. Nalazi zadovoljstvo biti obavijena nekom vrstom magle i ne dozvoljava da se ona potpuno razgrne. Njena sklonost ka sanjarenju i nedefiniranim situacijama navodi na pomisao da je ponekad pretjerano “fantazmična”, lišena svakog smisla za realnost. Gruba riječ, kritika, zloba, mogu je raniti do grčevitog emotivnog bola.

 

 

Nema se snage boriti, ni da uklanja prepreke na životnom putu, pušta da je drugi vode. Ipak, nije lišena svake inicijative. Ako naiđe na iskrenu podršku, ona će hrabro ići naprijed. Nepopravljivi je idealist i maštar. Voli ili bi voljela da se žrtvuje za nešto veliko da bi ostvarila svoj ideal. Prema drugima je tolerantna do krajnosti. Vrlo je intuitivna. Njena osobnost je kompleksna.

 

 

Ljubav je zbunjuje od prvog trenutka. Ako osjeti naklonost prema nekome, nije sigurna u samu sebe pa je stoga i ne otkriva. Često strepi kako će biti prevarena, odbačena i napuštena. A patnju, misli, da ne može podnijeti. Ona uvijek balansira između želje i uzdržljivosti i ta ravnoteža je uljuljkuje. Čovjek koji se njoj svidi mora se čuvati riječi koje bi mogle da je ozljede. U ljubavi traži nježnost, takt i tajanstvenost. Njoj su snovi zaista potrebni.

 

 

Njezin život u snovima neće ništa smetati realnom životu s voljenom osobom. Ipak, ljubav koja će nju vezati za jednog čovjeka neće biti nimalo jednostavna. Njena osjećanja će uvijek biti puna vrtloga.

 

 

stil.kurir.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12