Ćud žene: Lavica ne podnosi ništa neodređeno u ljubavi, Vaga se želi svidjeti svima, Riba “čudna”…

Ćud žene: Lavica ne podnosi ništa neodređeno u ljubavi, Vaga se želi svidjeti svima, Riba “čudna”…

20. siječnja 2017. 0 By Admin

Žena Bik

Ona stoji čvrsto na zemlji. Voli sve što je postojano i opipljivo. Sanjarenje za nju predstavlja samo duševni odmor. Nikad se ne zadovoljava varljivim obećanjima, slatkim iluzijama i ne prepušta se fantazijama. U prijateljstvu je vjerna, ali odanost traži i od suprotne strane. Ako je netko iznevjeri, neće burno reagirati.

 

 

Njene reakcije su lagane i manje vidljive, ali zato beskrajno duboke i obično trajne. Ako se uvjeri da se netko prema njoj loše ponio ili da je povrijedio njenu dobronamjernost, to mu nikad neće oprostiti. Veliko je zlopamtilo. Nije pristalica promjena i preokreta, ni svega što može promijeniti ustaljeni tijek njenog života. Poštuje principe, predrasude, koncizne ideje. Iako je njezin karakter jak, postoje u njemu i neke slabosti. U načinu života pojavljuju se ponekad pasivnost i lijenost. Bježi od briga i problema, ne voli komplikacije. Ljubav igra veliku ulogu u njenom životu.

 

 

Ona nije sinonim strasti, bura, razdiranja ili romantizma, već nježnosti i uživanja. Kod muškarca je privlači njegov fizički izgled. Što se krije iza njegove vanjštine manje je interesira na početku. Kad upozna osobu koja joj se sviđa, želi na svaki način privući pažnju. Prije nego što se odluči na trajniju vezu, želi biti sigurna da je pravi onaj, koji je pronašao pouzdani put do njenog srca. Ne vezujete se lako. Ljubav u njenom srcu sporo sazrijeva. Osjećaji se postupno razvijaju.

 

 

Ne podnosi prisutnost druge žene, makar to bila i kolegica njenog partnera. Umije vješto isplesti mrežu oko njega da bi ga sačuvala. Ako otkrije neverstvo, spremna je da uzvrati na isti način.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12