Ćud žene: Lavica ne podnosi ništa neodređeno u ljubavi, Vaga se želi svidjeti svima, Riba “čudna”…

Ćud žene: Lavica ne podnosi ništa neodređeno u ljubavi, Vaga se želi svidjeti svima, Riba “čudna”…

20. siječnja 2017. 0 By Admin

Žena Blizanci

Dinamika je najvažnija crta njenog karaktera. Beskrajno cijeni slobodu i neovisnost. Ne dozvoljava da joj bilo tko gospodari, niti nameće svoju volju. Vrlo je inteligentna, ali ne i pronicljiva. O ljudima koji joj žele dobro ponekad pogrešno sudi pa je u stanju i da ih uvrijedi. Isto tako, pogrešno procjenjuje namjere onih koji joj ne žele dobro i to joj se sveti, iako toga nije svjesna. U poslu umije naći najbolji način ka uspjehu.

 

 

Ambiciozna je, ali ne pretjerano. Kada radi želi da je ljudi cijene, ali očekuje i materijalni učinak svog napretka. Nikad se neće prihvatiti posla koji joj ne donosi i materijalnu korist. Ali, novac troši lako. Kao i u životu tako i u ljubavi, drži do svoje slobode. Čak i kada zavoli nekog, plaši se da se za njega previše ne veže. U ljubavi i braku je vjerna. Ako se razvede, tog čovjeka nikad neće zaboraviti. Nije ljubomorna i pristalica je suvremenih običaja i navika.

 

 

Prijevaru može oprostiti. Ali, zna biti potpuno isključiva. Više voli i raskid, nego da ostane s onim koji je obmanuo. U ljubavi je izuzetno dinamična. Osjećaje ne pokazuje javno. Voli društvo i želi se pokazati kao komunikativna osoba, koja ima širok krug poznanika. Zato se nikako ne može složiti s partnerom koji nije dinamičan.

 

 

 

U tom traganju za novim poznanicima neće uvijek uspijevati. Događa se da je više sama, čak i dok je okružena društvom. Možda nikada neće do kraja shvatiti da je ponekad bolje imati malo odanih prijatelja, nego mnogo onih koji su neiskreni i dobro glume.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12