Ćud žene: Lavica ne podnosi ništa neodređeno u ljubavi, Vaga se želi svidjeti svima, Riba “čudna”…

Ćud žene: Lavica ne podnosi ništa neodređeno u ljubavi, Vaga se želi svidjeti svima, Riba “čudna”…

20. siječnja 2017. 0 By Admin

Žena Rak

Ona je vrlo osjećajna, senzitivna i emotivna osoba. Ali, da bi se obranila od svijeta, trudi se sakriti svoje osjećaje. Da bi bila sretna, zna se zatvarati u “svoj svijet”, ograđen visokim zidovima. Taj njezin skriveni svijet je teško otkriti. U djetinjstvu se osjećala sigurnom u roditeljskom domu. Kasnije, pokušava stvoriti “svoj svijet”, u kome će vladati spokojstvo, mir i sigurnost. Ona nije ni suviše borbena, ni suviše realna, ni suviše aktivna.

 

 

 

Strah od nepoznatog je sputava da ide naprijed i da savlada prepreke. Zadovoljava se onakvom kakva jest i ne želi se puno mijenjati. To bježanje od nepoznatog je potpuno razumljivo, jer se često sukobljava sa neugodnim situacijama, brigama i neizvjesnošću. Njezina osjećajna priroda brzo reagira na svaki vid agresivnog ponašanja. Kada se suoči s ozbiljnim problemom, umije se preobraziti u “ženu zmaja” koja će se žrtvovati do kraja. U životu zna biti sanjalica, ali voli i razmišljati. Ima jednu veliku manu: na nju se lako može utjecati.

 

 

Ako to ne mogu postići osobe koje joj nisu suviše bliske, onda to vrlo lako uspijevaju svi oni koje ona voli. Ljubav joj u životu znači sve. To je njena najvažnija potreba. Ljubav je za nju vezana s pojmom izvora u toplom gnijezdu. Traži čovjeka koji će joj pružiti oslonac i sigurnost, kao i beskrajnu nježnost. Ona je vrlo osjećajna priroda i vrlo romantična.

 

 

Sanja o beskrajno romantičnoj ljubavi, o strasnim osjećanjima dva srodna bića. Njenu glad i žeđ za idealnom ljubavlju je teško zadovoljiti. Kao i u svemu, i u ljubavi postoji razlika između lijepih snova i stvarnosti. Upravo to je i najviše plaši.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12