Ćud žene: Lavica ne podnosi ništa neodređeno u ljubavi, Vaga se želi svidjeti svima, Riba “čudna”…

Ćud žene: Lavica ne podnosi ništa neodređeno u ljubavi, Vaga se želi svidjeti svima, Riba “čudna”…

20. siječnja 2017. 0 By Admin

Žena Vaga

Nije odlučna i energična. U donošenju odluka oklijeva i nikako da pronađe pravo rješenje. Nije posebno ambiciozna i uvijek joj je potreban netko kome će rado prepustiti dio obveza. U svemu što poduzima želi da se unese, ali to joj ne polazi uvijek za rukom. I onda kada joj se čini da prepreke nikako ne može savladati, povlači se i miri sa sudbinom.

 

 

Ona se želi dopasti drugima, društvena je, voli izlaziti. U njoj postoje dvije ličnosti: jedna koju pokazuje drugima, ponekad mirna i krotka, ponekad sušta suprotnost, naprasita i eksplozivna, druga je ona koju nikad ne pokazuje, koju rijetko tko može otkriti i koju ljubomorno čuva. U strahu da je ne otkriju, ona se prikazuje drugačijom, često stavlja na sebe masku ljubaznosti i osmijeha.

 

 

Odličan je glumac, čak i prema najbližima. Ne voli burne scene i svađe pa ipak, se često nađe u njima. Nije čak ni svjesna da ih je sama svojim provokativnim ponašanjem izazvala. Osjećajna je i strasna. Posjeduje izuzetan šarm. Ljudi u njoj vide nešto ljupko, ugodno i tajanstveno. Izuzetno je inteligentna. U izboru partnera mnoge Vage znaju pogriješiti. Smatraju da partner treba da im bude glavni oslonac u životu, a događa se da se vezuju za onog koji postaje pravi tiranin čim osjeti njihovu slabost.

 

 

Njima bi najviše odgovarao muškarac koji bi znao cijeniti njihove kvalitete i koji im ne bi stalno prebacivao zbog nedostatka energije da podnosite teškoće. Njoj je potreban partner jakog karaktera, ali koji bi bio i izuzetno nježan i pažljiv. Nije sklona promjenama u ljubavi.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12