Žena rođena u ovom znaku nije obična, ona je poput droge. Ko je jednom proba, postaje zauvek zavisan od nje do kraja života

Žena rođena u ovom znaku nije obična, ona je poput droge. Ko je jednom proba, postaje zauvek zavisan od nje do kraja života

21. siječnja 2017. 0 By Admin

Ljubav ovog znaka je ona ljubav iz koje nema povratka. Čak i ako se naši putevi razdvoje, ona će uvek biti tu, prisutna u zadnjem delu glave. Ona će biti toplo sunce na goloj koži, kap kiše na trepavicama i miris prvog snega koje pokriva neplodno tlo.

 

Najtajanstveniji deo njene ljubavi je način na koji se ona ovije – ne samo oko svog ljubavnika, već oko njegove duše.

 

RIBE.

Ribe su jedan od najzagonetnijih i najromantičnijih znakova. Takođe, Riba zbunjuje, ali u isto vreme plaši svoje ljubavnike. Ona je gorko – slatka, jer iako njena ljubav opija, jednako može biti i preintenzivna.

 

 

Ipak, bez obzira na to koliko je teško voleti Ribe, gotovo je nemoguće ne voleti ih.

 

 

Emocije Ribe su lako vidljive u njenim očima. Ona jednim treptajem može svom partneru pokazati svu svoju ljubav i on će se izgubiti u tom pogledu u kojem vidi njenu nedokučivu dušu.

 

 

Ribe su stare duše Zodijaka – one su već hodale ovom zemljom.

Riba u svom srcu nosi znanje hiljadu zvezda i shvata svoje ljubavnike na sasvim drugačijem nivou nego što su ikada pre doživeli.

Ona ima sposobnost razumevanja bez objašnjavanja, ona prihvata bezuslovno i svaka druga vrsta ljubavi u poređenju s njenom izgleda beznačajno.

 

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3