Svaki horoskopski znak ima svoj dragi kamen – s razlogom

Svaki horoskopski znak ima svoj dragi kamen – s razlogom

27. siječnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI – Topaz

Blizancima je posebno naklonjen kamen topaz. Taj kamen potiče sreću u ljubavi, pa Blizanci koji su željni novih osjećajnih iskustava i poznanstava svakako bi ga trebali nositi. Potiče i koncentraciju, ali istodobno smiruje, pa je odličan u borbi protiv anksioznosti, nesanice i nervoze.

 

 

Postoje tvrdnje alternativaca da, kad je ovaj prozirno žuti dragulj optočen zlatom, da je tad odličan talisman protiv uroka. Pripisuju mu se i mnogobrojna moćna ljekovita svojstva; djeluje dobro protiv astme, nesanice i psihičkih bolesti. Budući da su Blizanci jako nemirni i aktivni ljudi, ovaj kamen će im pomoći da se smire i da imaju miran san. On balansira snažne emocije, a najbolje djeluje kad ga se nosi na prstu ruke.

 

 

RAK – Biser

Bijeli biser svojim izgledom pobuđuje emocije, romantiku i nježnost. Svojom klasičnom ljepotom kod žena pobuđuje ženstvenost. Njime vlada Mjesec, pa je idealan za rođene u znaku Raka. U brojnim kulturama biser ima dublje simbolično značenje. Tako su biseri u Kini simbol bogatstva, mudrosti i časti; u Japanu znače sreću, a u Indiji blagoslov brojnom djecom.

 

 

Dobro djeluje na područje obiteljske sreće, stoga, ako želite zaštititi obiteljske vrijednosti ili očuvati mir u kući, nosite bisere. Posebno dobro djeluje ako ga se nosi u području pupka, ali nećete pogriješiti ni ako ga nosite oko vrata ili u obliku naušnica. Na zdravstvenom planu umanjuje preosjetljivost, koja je česta kod Rakova, a povoljno djeluje i na nesanicu.

 

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7