Svaki horoskopski znak ima svoj dragi kamen – s razlogom

Svaki horoskopski znak ima svoj dragi kamen – s razlogom

27. siječnja 2017. 0 By Admin

LAV – Jantar

Kako je za Lava idealan metal zlato, tako će i njegov kamen biti onaj koji je žute boje. Stoga je kamen sjajan kao i Sunce, koje vlada ovim znakom, upravo jantar. Isijava svojom zlaćanom bojom i simbol je moći, uspjeha i daje predvodničke sposobnosti. Simbol je blagostanja, novca i sigurnosti, pa ga Lavovi svakako trebaju što češće nositi jer će im taj kamen omogućiti da se istaknu, postignu željeni poslovni uspjeh, ali i da ih drugi ljudi više cijene.

 

 

Nemojte štedjeti na jantaru – odaberite krupnije komade. Kad ga se često nosi, cijelo tijelo vraća u ravnotežu. Koristan je za želudac, slezenu, bubrege, jetru, žučni mjehur i kožne poremećaje. Olakšava bolove u zglobovima, a pomaže i u liječenju rana.

 

 

DJEVICA – Jaspis

Ovo je kamen nježnosti i opuštanja, pa je posebno pogodan za često nervozne i nemirne Djevice. Donosi tišinu, utjehu, cjelovitost, izlječenje i opće poboljšanje zdravlja. Zovu ga još i velikim njegovateljem zbog njegove zaštitničke energije.

 

 

Egipćani su crveni jaspis smatrali Izidinom krvlju te je korišten za zaustavljanje krvarenja iz nosa, kao i za zacjeljivanje rana. Ublažava bolove, pomaže dojiljama da uvijek imaju mlijeka, sprečava izazivanje krvarenja, liječi epilepsiju. Donosi osjećaj sigurnosti, pa ako ga nose često nesigurne Djevice, imat će  više samopouzdanja.

 

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7