Žena Devica: brižna, skromna i odana ovisnica perfekcije. Oni koji je izgube nikada ne prežale

Žena Devica: brižna, skromna i odana ovisnica perfekcije. Oni koji je izgube nikada ne prežale

27. siječnja 2017. 0 By Admin

Žena Devica u vezi

Spremaće kuću, kuvaće, brinuće o deci, nosiće kofere i, ukoliko je ne zaustavite, popravljaće sve u vašem životu s lakoćom. Zaustavite je. Ona ne mora da konstantno radi sve sama, ali ona to ne razume. Zbog svoje velike potrebe da bude od pomoći, može učiniti da se njen partner oseća nesposobno ili pak glupavo, i ona zaista mora da pazi da ne pređe liniju svojim kritikama i prezirom.

 

 

Ona mora da prihvati da perfekcionizam ipak nije njena najbolja osobina i da je baš to sprečava da bude zadovoljna i nesavršenim stvarima u svom životu koje su… pa bukvalno sve.

 

 

Možete li verovati ženi Devici?

Kao da je u pitanju potpuno drugi znak u odnosu na muškarca Devicu, u ženu Devicu možete imati 100 odsto poverenja. Ona je isuviše pametna i odana da bi se upustila u preljubu, a njena moralna i stidljiva priroda joj neće dozvoliti da se u to upusti.

 

 

Jedina stvar kojoj ne možete verovati je njena tišina jer kad jednom odluči da ne razgovara, postaje udaljena i “opasna” u svojim odlukama. Njoj nije potreban niko za život, ali će često praviti kompromise i žrtve da bi zadržala partnera kog voli. Ovo može prevariti svačiji osećaj zahvalnosti jer ovaj znak zodijaka najlakše svi shvataju ozbiljno.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4