Žena Devica: brižna, skromna i odana ovisnica perfekcije. Oni koji je izgube nikada ne prežale

Žena Devica: brižna, skromna i odana ovisnica perfekcije. Oni koji je izgube nikada ne prežale

27. siječnja 2017. 0 By Admin

Prednosti i mane

Ona je brižna, skromna i odana, sposobna da popravi sve što je slomljeno, uključujući i srce. Ovo je žena koja želi da pomogne i da se uključi u život svog partnera kako bi zajedno izgradili bolji život i bili srećniji. Nažalost, može biti zanesena i umisliti da ona najbolje zna šta je dobro za sve druge ljude. Njena ljubaznost i podrška mogu dostići i tačku vređanja u kojoj se njen partner može zapitati da li ona zaista misli da je on nesposoban da bilo šta samostalno uradi.

 

 

Kako izabrati poklon za ženu Devicu?

Nikako ne smete zaboraviti na uobičajene i očekivane događajei poput rođendana i godišnjica. Kupite joj poklon koji je praktičan i može biti od koristi. Bilo da je u pitanju komad garderobe sa ispisanom prikladnom porukom ili pak nešto za kuhinju, poklon mora da bude sinhronizovan s njenom ličnošću čistunca. Ukoliko želite da je iznenadite, napišite joj pesmu.

 

 

Uživaće u stihovima koji su posvećeni njoj, a ljubvno pismo će joj istopiti srce. Ipak, nemojte zaboraviti da ispravite sve gramatičke i pravopisne greške. Većina žena Devica u sebi nosi i skrivenu ljubav prema umetnosti i ona ume da zaista ceni lepu, diskretnu sliku ili pak skulpturu koja prenosi određenu poruku.

 

 

Stranice: 1 2 3 4