DA LI ZNATE KOLIKO PUTA ĆETE SE ŽENITI I UDAVATI? BIKU, VAGI I DEVICI BRAK „NAJJEFTINIJI“

DA LI ZNATE KOLIKO PUTA ĆETE SE ŽENITI I UDAVATI? BIKU, VAGI I DEVICI BRAK „NAJJEFTINIJI“

1. veljače 2017. 0 By Admin

VAGA

Glavni aduti ovog vazdušnog znaka su što su u stanju da svakog opčine sve svojom pričom, protkanu humorom, i što odaju utisak izuzetno smirene i racionalne osobe, pa im nije teško da zavedu onog koga žele. Iako im fizički izgled ponekad nije jača strana, to kompenzuju svojom koloritnom i veoma zabavnom ličnošću, što ih čini neodoljivima.

 

 

 

Nisu imuni na prolazne veze, ali ipak preferiraju one duge i najčešće za bračnog partnera odaberu osobu sa kojom su provele dosta vremena. Međutim, ponekad se ispostavi da taj period proveden sa drugom osobom u vezi nije garant za dug i stabilan brak.

 

 

 

Vage su često negdJe između neba i zemlje, između sopstvenih želja i mogućnosti pa iako su svjesne da možda mogu bolje, one u brak uđu sa osobom koja im po intelektualnim i drugim sposobnostima nedovoljno odgovara. U njihovoj je prirodi da su neodlučne i da konstatno razmišljaju da li su nešto mogle bolje da urade, što može drugoj strani neopisivo da ide na nerve.

 

 

Još ako partner ne želi da ga sasluša ili ga ne razumIJe, Vaga postaje izuzetno hirovita i tjera mak na konac, tako da su burne, ali kratkotrajne svađe sastavni dIo njenog bračnog života. Kada definitivno shvati da u njegovom braku ne ide onako kako je zamislio, pripadnik ovog znaka će pokušati da eventualno rješenje tog problema odloži do daljnjeg, a do tada će većinu vremena provesti u nekoj aktivnosti sa prijateljima ili u pokušaju da upozna drugu osobu suprotnog pola koja će ga zaista razumjeti.

 

 

 

Čak i da pronađe takvu, ta veza će biti više platonska nego seksualna, ali nije isključena ni ova mogućnost. Kada shvati da je u krevetu pored jedne, a želi da bude pored druge osobe uglavnom ne preduzima ništa konkretno nego pušta da vrijeme pokaže šta je najbolje za nju. Ako se i potrudi da stvar uzme u svoje ruke, Vagina odluka nikada nije definitivna – ono što je čvrsto riješila preko noći već narednog dana činiće joj se kao totalno glupa ideja.

 

 

Iz braka uglavnom izlazi zahvaljujući sporazumnom dogovoru sa partnerom koji je svjestan da su emocije nestale pa je najbolje da svako krene svojim putem,

 

 

Vagi je potrebno vrijeme da preboli ali ona nikad ne prestaje da vjeruje u pravu ljubav i u stanju je da bude u vezi sa koliko god ljudi da je potrebno ne bi li je na kraju zaista i našla i kraj nje ostala do kraja života.

Stranice: 1 2 3