Kad vam se ovaj znak “podvuče pod kožu” tamo ostaje zauvek!

Kad vam se ovaj znak “podvuče pod kožu” tamo ostaje zauvek!

1. veljače 2017. 0 By Admin

Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja itekako jest. Među rijetkim je ženama koja mogu odvojiti ljubav i seks. Nekad joj je lakše izraziti se seksualno nego intimno te će željeti da stvari idu polakše ako je u pitanju ljubav. U seksu se oslikava njen avanturistički duh – obožava isprobavati nove poze i nova mjesta za seks.

 

Prijateljstvo
Kako i u ljubavi, žena Ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i kaos, a u idućem je više nema. Prijateljstva s Ovnicom često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvijek ima i prijatelje za cijeli život. Sklona je imati širok krug prijatelja jer konstantno mijenja interese i njen tempo ne mogu svi pratiti.

Druge privlači u vlastito društvo zbog doze opasnosti i nepredvidljivosti koju žena rođena u tom astrološkom znaku nosi poput druge kože. Ipak, prijatelji nekad teško razumiju njenu izrazitu neovisnost, a prijateljice zbog te njene osobine znaju biti i ljubomorne na nju. Kad ide u večernji izlazak ne treba joj horda prijatelja već dvoje, troje bliskih osoba koje razmišljaju slično kao ona spremnih na ludi provod. Društvo Ovnice garantira zabavu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4