Kad vam se ovaj znak “podvuče pod kožu” tamo ostaje zauvek!

Kad vam se ovaj znak “podvuče pod kožu” tamo ostaje zauvek!

1. veljače 2017. 0 By Admin

Izgled
Fokusiran i iskričav pogled, neukrotiva kosa, visoko, izražajno čelo, pomalo agresivan stav i nemirne kretnje fizičke su odlike po kojima ćete prepoznati Ovnicu. Glavni dio tijela kod predvodnice zodijaka je glava koja je najčešće izdužena te u visini očiju prilično široka dok je kod brade uska.

 

 

 

Dojam visokog i velikog čela može davati i početak kose na čelu koji je viši od prosječnog. Njen zaštitni znak su i istaknute i guste obrve. Vrat je također izdužen, a ramena jača i široka. Srednje je visine i prilično mišićavog tijela. Oči su joj smeđe ili sive, a koža vrlo dobre teksture.

 

 

Stil
Obožava privlačiti pažnju, a kako bolje privući pažnju nego vatrenom, crvenom bojom, zaštitnom bojom Ovna! Crvena reflektira čistu, sirovu energiju i živost duha koje posjeduje prvi znak horoskopa. Perfektno izgleda u kožnim odjevnim predmetima, voli i svjetlucavo i sjajno, a njen zaštitni kamen je dijamant koji je sinonim za snagu, nevinost i čistoću što su glavne kvalitete koje se povezuju s Ovnom.

 

Naročito ih je prikladno nositi kao naušnice jer je glava dio tijela kojim vlada Ovan. Jako joj je bitno biti fit zbog čega mnoge žene rođene u tom znaku predano vježbaju, a kako su sportski tipovi dobro im stoji i sportski stil odijevanja. Nosi jednostavne frizure za koje je potrebno malo vremena, a voli i praktičnu, višenamjensku kozmetiku, na primjer šampon i regenerator u jednom, kremu za lice koja istovremeno vlaži, štiti od sunca i tonira kožu i slične proizvode.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4