Kad vam se ovaj znak “podvuče pod kožu” tamo ostaje zauvek!

Kad vam se ovaj znak “podvuče pod kožu” tamo ostaje zauvek!

1. veljače 2017. 0 By Admin


Stil kupovine

Kako prepoznati Ovnicu u šopingu? Najglasnija je u trgovini, bez zadrške komentira što joj se sviđa, a što ne i nestrpljivo čeka da dođe na red na blagajni. Za nju je šoping osvajački pohod u kojem će se boriti da kupi najbolje po najpovoljnijoj cijeni. Kad čuje riječ sniženje zacakle joj se oči, a često kupuje impulzivno.

 

Stilska ikona
U znaku Ovna rođene su dvije vladarice autentičnog modnog izričaja – pop ikona Lady Gaga i Sarah Jessica Parker. Prva je ekstravagantna, provokativna i svojim odjevnim izborima redovito šokira. Nije slučajnost da Lady Gaga obožava nositi šešire najneobičnijih oblika – šeširi su modni imperativ Ovnica i što su veći to su bolji!

Sarah Jessica Parker je pak profinjenija, ali i u njenom stilu prisutna je doza odvažnosti i šarmantne drskosti tipične za Ovnice. I Gaga i Sarah obožavaju privlačiti pažnju u voluminoznoj, raskošnoj odjeći. Modna ikona je i Victoria Beckham koja pak njeguje eleganciju, a omiljena boja joj je crna koja, uz crvenu i bijelu, najbolje paše ženi Ovnu. Victoria zna da Ovnicama odlično stoji i usko pa je vrlo uska odjeća njen najčešći izbor.

 

Glumice Keira Knightley, Jennifer Garner i Reese Witherspoon također su slavne Ovnice koje se ističu svojim stilom.
Miris žene Ovna treba biti jak, moćan, pikantan i koketan, a najbolje arome su papar, sandalovo drvo i cimet. Idealni parfemi su „Mistero di Roma“ Laure Biagiotti, „Belle d’ Opium“ YSL-a, Diorov „Dolce Vita“, Guccijev „Guilty“ i „Si Lolita“ Lolite Lempicke.

 

AUTOR : ZADOVOLJNA

Stranice: 1 2 3 4