Hipnotiziraju pogledom: Ovaj znak krije najviše tajni i ima najmoćniju intuiciju!

Hipnotiziraju pogledom: Ovaj znak krije najviše tajni i ima najmoćniju intuiciju!

3. veljače 2017. 0 By Admin

Zbog toga često djeluju bezobzirno. Škorpiona koji kreće nemoguće je zaustaviti, možete ga jedino pratiti. On nikada ne staje na pola puta. Ispod naizgled mirne i pribrane pojave, krije se pravi vulkan. Ukoliko nije dobro kanalizirana, ova silovita energija postaje destruktivna ili autodestruktivna. Iako je mračan, privlači kao magnet svojom podzemnom snagom. Opsjednutost smrću dolazi do izražaja u snovima. Još samo Rakovi imaju tako morbidne snove kao Škorpioni. Doza onostranosti prisutna je u njima i poslije buđenja.

Neviđenom samodisciplinom vladaju svojim ponašanjem. S njima ne bi trebalo ulaziti u žestoke sukobe, zato što su najnezgodniji neprijatelji. Inteligentni su, vrlo hrabri ali i osvetoljubivi. Dugo će pamtiti uvrede, a kako su izuzetno intuitivni, brzo će naslutiti vašu “Ahilovu petu” i uzvratit kada ste najslabiji.

 

 

Škorpionu nije puno stalo do vanjskog izražavanja naklonosti, ne laskaju, a i ne očekuju da im laskate, jer oni najbolje znaju koliko vrijede. Ne dijele savjete samoinicijativno, kao Ovnovi, ali ukoliko zatražite njihovo mišljenje, onda ih pažljivo poslušajte, jer će vam bezuvjetno reći istinu.

 

 

Ukoliko su Mars i Merkur loše aspektirani, namjerno lažu samo da bi povrijedili, ponašaju se kao špijuni, instinktivno razaraju sve plemenito i uzvišeno, jer su ispunjeni neobjašnjivom mržnjom. Razumiju čak i ono što nije izgovoreno, hrabro stavljajući na raspolaganje svoju ogromnu snagu slabima i nemoćnima, ako ih za njih vezuje ista ideja. Izrazito su ambiciozni i temeljiti, a ukoliko to požele, mogu biti neviđeni radnici. Istrajnost koja graniči s fanatizmom ne dozvoljava im da napuste započeti posao, a da ga ne obave idealno. Općenito govoreći, s njima se ni u čemu nije lako natjecati.

 

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4