Bik NIKAKO s Blizancima, Lavica će u Raku naći LJUBAV… Evo kakvih muškaraca DA SE KLONITE, a koji će vas ODVESTI DO OLTARA

Bik NIKAKO s Blizancima, Lavica će u Raku naći LJUBAV… Evo kakvih muškaraca DA SE KLONITE, a koji će vas ODVESTI DO OLTARA

8. veljače 2017. 0 By Admin

U ovom horoskopu vam detaljno objašnjavamo koje muškarce da izbegavate, a sa kakvim je poželjno da uđete u vezu.

 

OVAN

 

Ti u ljubavi: Za tebe je ljubav strast i uzbudenje. Voliš da flertuješ i gotovo uvek osvojiš mladića kojeg poželiš jer je nemoguće da odoli tvom šarmu i duhovitosti. On je potpuno očaran tvojom željom da ga imaš i svim onim što si spremna da uradiš kako bi mu dokazala svoju ljubav.

 

Problem za romansu: Previše se oslanjaš na instinkte i guraš glavom kroza zid, umesto da malo napraviš pauzu i razmisliš o svemu. Obično zažališ zbog svoje impulsivnosti, ali ne padaš u depresiju ako stvari ne idu onako kako si zamislila.

 

Tvoja srodna duša: Mladići lovci kao što su Strelac i Lav, najbolji su plen.

 

Nije za tebe: Sentimentalni Rak uzburkava tvoje emocije, ali traži previše.

 

BIK

 

Ti u ljubavi: Moćni Bik je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka. Ti sanjaš o savršenom princu koji ce te držati za ruku i obasipati malim poklončićima. Zauzvrat, biće ti zadovoljstvo da ga razmaziš. Ti ne igraš igre u ljubavi, niti voliš mladiće koji ih igraju. Strpljenje i odlučnost ti dopuštaju da čekaš savršenog mladića pre nego da traćiš vreme na beznadežnu vezu.

 

Problem za romansu: Ponekad si previše obazriva kada treba da pokloniš svoje srce. Moraš da se oslobodiš svojih strahova i daš šansu ljubavi da bi nešto zapocela.

 

Tvoja srodna duša: Mladici Ribe su privlačni tvojoj osećajnoj strani, ali jake Škorpije čine da ti srce brže zakuca.

 

Nije za tebe: Od brbljanja nema vajde, a to je sve što Blizanci mogu da ti ponude kada je u pitanju ljubav.

 

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6