Horoskop za ženska srca:Rak je izrazito emotivna i osećajna. Šta u vezi želi žena Ovan, a koje povrede ne zaboravlja žena Bik

Horoskop za ženska srca:Rak je izrazito emotivna i osećajna. Šta u vezi želi žena Ovan, a koje povrede ne zaboravlja žena Bik

9. veljače 2017. 0 By Admin

Žena – Lav

Vi niste slaba žena koja se prepušta da je nose talasi sudbine. vaša vitalnost, volja, vaš autoritet, omogućuju vam da uđete u kategoriju onih žena koje dominiraju, koje ne dozvoljavaju da budu pobeđene. volite akciju i kretanje. U to unosite svu snagu i energiju. Teško vam je da ostanete na jednom mestu, da sanjarite i ništa ne radite. Ne podnosite lenjost, čak ni kada se odmarate.

 

 

 

Ponos, a često i taština, igraju veliku ulogu u postizanju uspeha po svaku cenu. Predostrožni ste i ništa ne prepuštate slučaju. Imate suviše visoko mišljenje o sebi da biste se mogli zadovoljiti trenutnim stanjem.

 

 

U odnosu prema drugima poštujete izvesna pravila ponašanja. Suviše ste otvorena priroda da biste mogli da podnosite lukavost i podmuklost. Kada vam se nešto ne sviđa, to odmah pokažete. “Mlaka” i nedefinisana osećanja dovode vas do očajanja. vaš karakter se teško prilagođava ljudima koji su uzdržani u osećanjima. Zato ne trpite ljude koji sede na dve stolice, koji su neodlučni, kolebljivi. verujete da svi ljudi mogu da budu otvoreni kao vi, a kada se uverite da nisu, gorko ste razočarani. Tako nanete rane teško zarašćuju.

 

 

 

Mada ste iskreni, ponekad volite da se šalite, da se prikazujete onakvom kakva u stvari niste. vaše male brige činite velikim da biste privukli pažnju drugih. Kod vas postoji još jedna kontradiktornost. velikodušni ste i srećni kad drugome možete da učinite neku radost. Međutim, ponekad ste egoista i pre no što pomislite na drugog, vi prvo mislite na sebe.

 

 

 

Najveća vrlina koju posedujete je vernost. vi ste duboko privrženi osobama koje su zadobile vaše prijateljstvo. Ta odanost odoleva vremenu i iskušenjima. Potrebno je da vas neko ozbiljno prevari pa da o njemu promenite mišljenje koje ste imali. Ponekad, iako ste svesni da vam je neko učinio nešto nažao, ostajete slepi da ne biste bili razočarani.

 

 

 

Imate čvrst karakter. Zato ne podnosite da neko na vas utiče. U odnosima sa ljudima ne trpite kaprice, prenemaganja, izveštačenost. Pošto ste tip strasnih žena, vi tačno možete da odredite šta vas privlači a šta odbija kod nekog muškarca. vi ili volite nekog ili prezirete.

 

 

Ako vam se neki muškarac sviđa, vi mu to otvoreno dajete do znanja. Ako volite, potpuno se predajete osećanjima, bez ikakve uzdržanosti. Osećanja iskazujete bez suvišnih reči. Ipak, umete da pravite razliku između trenutnih utisaka i trajnijeg osećanja. Ne podnosite ništa nejasno i neodređeno u ljubavi. Iz strpljenja vas izvode osobe koje jednog dana pokazuju prema vama znake obožavanja a već drugog izlive netrpeljivosti. Bilo bi pravo čudo kada biste se vezali za takvu vrstu ljudi…

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12