Horoskop za ženska srca:Rak je izrazito emotivna i osećajna. Šta u vezi želi žena Ovan, a koje povrede ne zaboravlja žena Bik

Horoskop za ženska srca:Rak je izrazito emotivna i osećajna. Šta u vezi želi žena Ovan, a koje povrede ne zaboravlja žena Bik

9. veljače 2017. 0 By Admin

Žena – Strelac

Vaš karakter se ispoljava u dva pravca. Prvi vas vodi ka mirnom životu u kome ćete naći sigurne i verne prijatelje, što će laskati vašoj taštini. Druga strana vašeg karaktera je sasvim drugačija. vi ste smeli, nezavisni, želite da prekoračite ustaljene barijere, upuštate se u rizike da biste ostvarili neki ideal, neki vaš plan, samo zato da biste pokazali ljudima koliko vredite.

 

 

 

Ambiciozni ste. Želite da se tako postavite u životu da sve bude podređeno vašim planovima, čije će vam ostvarenje doneti poštovanje drugih. Niste ravnodušni ni prema čemu što bi moglo da uveća vaš ugled i prestiž. Imate istančano osećanje za sve životne vrednosti; ne zanemarujete ništa što bi na bilo koji način moglo da ide u vašu korist. Mnogo držite do mirnog života, bez naglih promena. Ne volite nikakvu zbrku i anarhiju. Za vas je život neprekidna borba.

 

 

Vaš temperament je naprasit, neobuzdan i on vas uvek gura napred. Ta vitalnost, koju vaša okolina teško može da shvati, mora uvek da se iskaže. Iako vam se ponekad javlja želja da budete sami i nezavisni, vi volite da budete u društvu, da privučete simpatije drugih. vređaju vas neprijateljski postupci. Mržnju ne možete da podnesete.

 

 

 

Vaša prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima. vi ste otvoreni, lojalni, cenite tačnost i korektnost. Ako drugi nisu kao vi, onda ste revoltirani, bunite se. Ne podnosite lako da vam neko komanduje.

 

 

U ljubavi, prva želja vam je da sretnete muškarca koji će vam se diviti i koga ćete moći da predstavljate prijateljima bez imalo ustručavanja. Prezirete osrednje vrednosti i zato se u ljubavi ne zadovoljavate bilo kim. No, to ne znači da u jednom čoveku tražite savršenstvo, jer ste svesni da takav ne postoji. Potrebno je da poseduje takvu inteligenciju i takav šarm koji će dirniti u vaše samoljublje. Za vas ljubav znači divljenje i zato vaš izabranik mora biti čovek jakog karaktera i dobro prekaljen. Čovek slabe volje, koji će popuštati vašim kapricima, nikako vas neće učiniti srećnom. vaši odnosi će doživeti katastrofu. Ako u početku i budete podnosili takvog čoveka, jednog dana će ipak doći do eksplozije.

 

 

Ne volite ljude koji stidljivo iskazuju svoja osećanja. Bojažljivi dokazi ljubavi nisu vam potrebni. Čovek vašeg života mora otvoreno da iskaže svoju ljubav i da je na svaki način dokaže. Ako se oduševljava za sve ono što vi smatrate vrednim, njegov će ugled porasti u vašim ocima i vi ćete ga ceniti i voleti.

 

 
Da li ste ljubomorni? Ne mnogo. Pre svega stalo vam je da ne budete ismejani. Ipak, prevaru nećete nikada oprostiti, jer je njome povređena vaša sujeta i samouverenost. Osim toga ne volite skandale i ogovaranja. U odnosima sa partnerom ne sme ništa da ostane tajnovito i obavijeno velom neiskrenosti…

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12