ŠTA SVAKOM ZNAKU ZNAČI LJUBAV: OVNU JE TO POTREBA, VODOLIJI UGODA

ŠTA SVAKOM ZNAKU ZNAČI LJUBAV: OVNU JE TO POTREBA, VODOLIJI UGODA

9. veljače 2017. 0 By Admin

Vodenjak

Za osobe rođene u znaku Vodenjaka ljubav je svježina i nešto novo, nesebična i ugodna. Vodenjaci žele ispitati dubine i raspon ljubavi, prije nego što u potpunosti prihvate njezin oblik i postojanje.

 

 

Za njih kao humanitarce Zodijaka, ljubav je univerzalna i nesebična. Vodenjaci snažno vjeruju da se može biti nepristran i jednak u svim sferama života.

http://www.nasidani.com/2017/02/08/samo-za-usamljene-evo-koje-stvari-koji-horoskopski-znak-treba-da-promeni-da-bi-pronasao-ljubav/

 

Vodenjaci uvijek imaju puno prijatelja. Sa svojom privlačnom osobnošću, vizionarskim pristupom i tolerancijom, vrlo rijetko osjete oskudicu u prijateljstvima i obožavateljima. Oni vole nove i moderne pristupe svemu pa i ljubavi.

 

 

Za njih je izazov mijenjanje konvencija i tradicije u načinu udvaranja i ljubavi. Zbog toga, mnogi Vodenjaci neće oklijevati da razmotre opcije između više potencijalnih partnera, prije nego što se istinski prepuste ljubavi. Pošto su otvorene prirode, često pomiješaju neformalna prijateljstva s ljubavlju. Zbog toga im se često događa da osjete prazninu, neispunjenost ili zbunjenost u ljubavi.

 

 

Osobe u znaku Vodenjaka još uvijek trebaju naučiti u ljubavi da je važno u potpunosti se predati i da sumnjičavosti nije mjesto u ljubavi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12