ŠTA SVAKOM ZNAKU ZNAČI LJUBAV: OVNU JE TO POTREBA, VODOLIJI UGODA

ŠTA SVAKOM ZNAKU ZNAČI LJUBAV: OVNU JE TO POTREBA, VODOLIJI UGODA

9. veljače 2017. 0 By Admin

Djevica

Za osobe rođene u znaku Djevice ljubav je misterija kojoj se željno očekuju predati. U ljubavi su na rubu svjesnog razmišljanja, ne žele znati ništa više od onog što vide i vjeruju u ono što vide. A stvari koje ne vide, za njih možda uopće i ne postoje.

 

 

U potpunosti su posvećeni svojoj vezi i partneru, ali u ljubavi vide i njenu praktičnu stranu. Pošto su konstantno zaokupljeni razmišljanjem i planovima, ne umiju se opustiti u potpunosti. Često je njihova najveća ljubav njihov posao, njihova kuća i mjesto gdje mogu stvoriti savršenu atmosferu.

http://www.nasidani.com/2017/02/08/samo-za-usamljene-evo-koje-stvari-koji-horoskopski-znak-treba-da-promeni-da-bi-pronasao-ljubav/

 

Savršenstvo ih inspirira i pokreće. Dobar partner ih treba pokušati opustiti i odagnati ozbiljnost i opreznost koja im je konstantno na umu.

 

 

Osobe u znaku Djevice u ljubavi još uvijek trebaju naučiti osjetiti strast i toplinu. Potrebna im je i sposobnost da razumiju da je ljubav mnogo više od čiste analize i računice i da ima mnogo dublje značenje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12