Vaša sudbina je zapisana u vašem imenu! Potrebno je samo da je pročitate!

Vaša sudbina je zapisana u vašem imenu! Potrebno je samo da je pročitate!

10. veljače 2017. 0 By Admin

Broj 4

Reč je o pragmatičnim, disciplinovanim, vernim, organizovanim i opreznim osobama, koje ponekad mogu biti uštogljene, sumnjičave i nesamopouzdane zbog čega ne ostvare veće ciljeve. Četvorke su praktične, poštuju tradicionalne vrednosti i često su veoma ugledne u društvu. Odlični su prijatelji, a još bolji roditelji.

 

 

U tarotu ih predstavlja karta “car”, a pod uticajem su Meseca i Saturna. Broj četiri predstavlja horoskopski znak Raka, a ove osobe imaju crvenu i narandžastu auru, odgovaraju im smaragd i žad. Najpovoljniji mesec je april, a dan četvrtak. Srećni dani u mesecu su: 1, 10, 19. i 28.

 

 

Broj 5

Petice su inteligentne, senzualne i avanturistički nastrojene, sloboda je nešto čemu stalno teže, a okolina ih smatra za veoma zanimljive osobe. Međutim, mogu biti i impulsivne, naporne i svađalački nastrojene. Inače, ovo je broj promena, rizika i avanture na koju su ove osobe uvek spremne.

 

 

Njihova tarot karta je “papa”, a astrološki se podudaraju sa znakovima Bika i Lava, i pod uticajem su Merkura i Venere. Aura im je u zemljanim nijansama, a treba da nose tirkiz i akvamarin. Najpovoljniji mesec je maj, a dan utorak. Srećni dani u mesecu su: 5, 9, 14. i 23.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5