Vaša sudbina je zapisana u vašem imenu! Potrebno je samo da je pročitate!

Vaša sudbina je zapisana u vašem imenu! Potrebno je samo da je pročitate!

10. veljače 2017. 0 By Admin

Broj 8

Reč je o osobama koje su izuzetno jake, inteligentne i uvek se oslanjaju samo na sebe, ponekad su materijalisti, agresivne su i beskrupulozne. Kod njih nema sredine i mogu se popeti na vrh lestvice uspeha, daleko iznad očekivanja ili pasti na samo dno. Ovo je broj bogatstva, uspeha i vođstva.

 

 

U tarotu ga predstavlja karta ”snaga”, a astrološki se podudara sa Lavom i Škorpijom. Osmicama upravlja Sunce, aura im je žute i crvene boje, najbolje im odgovaraju dijamant i vatreni opal. Najpovoljniji mesec je avgust, a dan četvrtak. Srećni dani u mesecu su: 4, 10, 18. i 22.

 

 

Broj 9

Devetke su idealisti, saosećajne, tolerantne, dobronamerne, i šarmantne, ali, sa druge strane, mogu biti i škrte, impulsivne, netolerantne i bezosećajne. Često se uključuju u humanitarne akcije i imaju visoko razvijenu intuiciju i duhovnost, a zanima ih sve što je mistično. Devetku u tarotu predstavlja karta ”pustinjak”, a u astrologiji Devica i Strelac.

 

 

Ove osobe su pod uticajem Sunca, Meseca, Marsa i Jupitera, imaju auru sastavljenu od svih boja jeseni, a odgovara im opal. Najpovoljniji mesec je septembar, a dan ponedeljak. Srećni dani u mesecu su: 5, 14, 21. i 30.

 

srbijadanas.com

Stranice: 1 2 3 4 5