Horoskop ženstvenosti: Škorpion – fatalna vještica, Jarac – moćna muza, Ribe – glumica kakve nema!

Horoskop ženstvenosti: Škorpion – fatalna vještica, Jarac – moćna muza, Ribe – glumica kakve nema!

11. veljače 2017. 0 By Admin

Vaga

Dama Vaga je u stvari prava “djevojčica”: krhki anđeo, stvorenje koje treba zaštititi od svog zla, i ovog bezdušnog svijeta. Nježno i treperavo stvorenje, koje mnogi ne žele uvrijediti. Žena-Vaga, u nekom smislu, kao da “nije iz ovog svijeta” – voli puno čitati, romantična je, zamišljena, živi u svom svijetu, pravi je introvert. I ako uspijete ući u njezin svijet, smatrajte da ste pravi sretnik.

 

Škorpion

Žena-vamp. To je tri u jednom: fatalna žena, vještica i seks bomba. Žena škorpion uspješno kombinira u sebi sve osobine koje se obično pripisuju ženama, ne čineći, pri tome, nikakve razlike između pozitvnog i negativnog. U principu to je prekrasno, ali ponekad lakovjerno i neshvaćeno stvorenje, koje je, bez obzira, vrlo privlačno.

 

Ubojita ženstvenost. Muškarci zbog takve ženstvenosti često gube glavu.

GLASNO SE SMEJE I ISKRENO VOLI: Žena rođena u ovom horoskopskom znaku ima NAJVEĆE SRCE!

Strijelac

Žena Strijelac zna biti ženstvena. Onda, kad je njoj to, iz nekog razloga, potrebno. U tom trenutku, ona je samo utjelovljenje ženstvenosti.

 

 

Žene Ribe, Lavice i Rakovi nisu joj ni blizu, kad ona uključi režim “umiljate fine djevojčice” – svi oko nje padaju. Zapravo, žene Strijelci ne koriste baš često ovu naviku. One imaju dovoljno i drugih talenata. Za sve životne slučajeve.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5