ŠTA STE SPREMNI URADITI ZA OSOBU KOJU VOLITE: LAV ĆE OKRENUTI SVET NAGLAVAČKE, OVAN ĆE URADITI SVE NE BIRAJUĆI SREDSTVA

ŠTA STE SPREMNI URADITI ZA OSOBU KOJU VOLITE: LAV ĆE OKRENUTI SVET NAGLAVAČKE, OVAN ĆE URADITI SVE NE BIRAJUĆI SREDSTVA

11. veljače 2017. 0 By Admin

Vaga

Vi ste sve spremni u ime ljubavi, pa i da kažete zbogom ponosu, jer šta vam vredi dostojanstvo ako pored vas nije onaj koga volite. Na sreću, vaša urođena diplomatičnost spasava vas od poniženja u očima drugih, jer umete da procenite trenutak u kojem ćete voljenoj osobi pokazati na šta ste sve spremni samo da je usrećite.

 

 

A spremni ste i na suze i na žrtve, pogotovo ako ste vi prouzrokovali nesporazume.

 

 

Škorpija

Vi sve možete i sve umete, a najviše kad nekoga volite svim srcem i dušom, pa vam tad nije ni važno da li vam emotivni partner uzvraća istom merom, jer ljubav se ne meri.

 

 

Ona ili postoji ili ne postoji – sredine nema, pa vi ne taktizirate, niti oklevate ako treba da date sve od sebe kako bi voljena osoba bila zadovoljna, tako da čak i vašu urođenu potrebu za dominacinom stavljate u drugi plan.

 

 

Strelac

Iako na prvi pogled tako ne delujete, spremni ste na mnoga odricanja, ukoliko je potrebno partneru da dokažete svoju ljubav. Kad osoba do koje vam je stalo ima problema, munjevito reagujete, okrećete brojeve telefona onih koji bi mogli da pomognu, vodite je na ručak ili kraći put, kako biste je bar malo rasteretili briga. Ništa ne pričate unapred, ali rešenje za njene probleme uvek ćete naći.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4