15 ljubavnih horoskopskih parova čija se veza završava katastrofom

15 ljubavnih horoskopskih parova čija se veza završava katastrofom

14. veljače 2017. 0 By Admin

6. DEVICA i LAV

Devica i Lav se razlikuju po pitanju načina života i trošenja novca. Lavovi vole da žive na visokoj nozi i da troše svoj novac dok Devicama više prija štednja i izbegavanje ekstravagantnih kupovina što ih izbacuje iz kontrole. Devica voli da drži konce u svojim rukama, da ima raspored za sve, i da znaju dobro šta ih očekuje po pitanju finansija.

 

 

Bezbrižan način života jednog Lava može da učini da se osećaju van balansa čak do te mere da se osećaju potpuno ugroženo. Devica unosi emocije u svoj intimni život na način na koji to Lav nikad ne čini tako da ovo dvoje često ne dođu ni do tačke u kojoj dele krevet. Oba znaka imaju tendenciju da racionalizuju svoje ponašanje i to ih lako i brzo razdvoji.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/14/da-li-ste-medu-njima-pet-horoskopskih-znakova-pred-kojima-svi-padaju-na-kolena/

7. VAGA i JARAC

Vaga i Jarac se sudaraju na način koji može da bude prilično opasan. Vaga je znak koji prilično mnogi daje i voli da udovolji ljudima do kojih mu je stalo. Jarac, s druge strane, je tip ličnosti koji voli da uvek istera svoje i sklon je kontroli, što može da dovede do toga da iskorišćava Vagu koja je uvek spremna da da sve što žele bez borbe.

 

 

Vaga je najčešće potpuno otvorena u svojim osećanjima dok Jarac najčešće ima potrebu da bude distanciran od svojim osećanja što dovodi do loše komunikacije kada su u pitanju emocije u vezi. Ipak, iako su potpuno suprotni znakovi, ukoliko Vaga i Jarac žele da uspeju, potrebno je da se nađu negde na sredini i da poštuju potrebe jedno drugog, ali za to je potrebno jako puno rada.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8