15 ljubavnih horoskopskih parova čija se veza završava katastrofom

15 ljubavnih horoskopskih parova čija se veza završava katastrofom

14. veljače 2017. 0 By Admin

10. STRELAC i JARAC

Strelca najčešće krasi veoma opuštena i zabavna ličnost koja je kontantno u potrazi za dobrim provodom. Jarac, s druge strane, je više na zemlji kog ponekad uhvate i mračne strane ili melanholično raspoloženje. Kako su njihove bazične emocije toliko različite, oni se prosto ne razumeju.

 

 

Strelac shvata da je Jarac suviše težak da bi s njim proveo dobre trenutke, a Jarac često Strelca posmatra kao suviše napornog i ponekad i detinjastog da bi shvatio njegov pogled na život. U nekim situacijama ovo dvoje mogu osećati privlačnost različitosti jer su oboje sposobni da balansiraju intenzivno i suprotno ponašanje, ali često vide i negativne strane partnera na kojima se ne može raditi.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/14/da-li-ste-medu-njima-pet-horoskopskih-znakova-pred-kojima-svi-padaju-na-kolena/

11. VODOLIJA i ŠKORPIJA

Vodolija i Škorpija imaju tendenciju da preuveličavaju stvari pa njihov odnos može biti prilično intenzivan. Škorpija ima tendenciju da dostigne određeni komfor i posvećenost u romantičnoj vezi dok je Vodolija avanturista koji traži uzbuđenja čak i van veze. Problem je u tome što napeta Škorpija može biti teška za Vodoliju koja može osećati posesivnost iako traži prostor.

 

 

Teško im je i da zamisle kako nešto može da funkcioniše kada ne mogu da rade ono što žele da rade. Iako je dobro imati svoj život u vezi, važno je zapamtiti da ste i dalje u vezi. Ovo je tip veze posle koje će se partneri verovatno mrzeti i najverovatnije neće ostati nikakav oblik prijateljstva izglađenog na pepelu propale romanse.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8