15 ljubavnih horoskopskih parova čija se veza završava katastrofom

15 ljubavnih horoskopskih parova čija se veza završava katastrofom

14. veljače 2017. 0 By Admin

12. RIBA i BLIZANCI

Kombinacija Riba i Blizanci često počinje nekom vrstom ludačke privlačnosti koja brzo izbledi kada shvate da nisu na istoj talasnoj dužini. Blizanci osećaju potrebu za slobodom u životu i ako iko pokuša da ih zaustavi i ograniči upadaju u zamku dosade. Riba, s druge strane, voli stabilnost i posvećenost i najčešće traži bajkovitu romansu za ceo život.

 

 

Oni prosto ne vide istim očima srećan život. Ovo dvoje mogu čak teško u da se prepoznaju u strasti jer im je pristup potpuno različit. Blizancima Riba prosto može da bude potpuno nezanimljiva u krevetu jer Riba često traži jednog životnog partnera dok su Blizanci potpuno otvoreni po tom pitanju.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/14/da-li-ste-medu-njima-pet-horoskopskih-znakova-pred-kojima-svi-padaju-na-kolena/

13. DEVICA i BLIZANCI

Ovaj spoj može biti kompelentaran, ali verovatno je da će jedno drugo užasno nervirati. Devica je veoma praktična dok je očigledna dvostruka ličnost Bliznca za Devicu neshvatljiva. Blizanci žive potpuno bezbrižno i otvoreni su za promene dok Devica organizovano planira svoj život i u tome uživa.

 

 

Dok Blizanci potpuno pozitivno posmatraju svoj način života i ne vide ništa loše u svom ponašanju, Devica misli da oni ne mogu da se odluče i da s drže plana. Ovo dvoje se ni u fizičkom odnosu ne mogu poklopiti jer su Blizanci otvoreni za eksperimentisanje dok je Devica stidljiva i osetljiva. Blizanci imaju izraženu mušku energiju bilo kog da su pola, dok Device obeležava ženska energija.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8