KAKO VARAJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Škorpije su majstori zataškavanja, a Device VRLO OPASNE

KAKO VARAJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Škorpije su majstori zataškavanja, a Device VRLO OPASNE

14. veljače 2017. 0 By Admin
Blizanci uvek imaju alibiPripadnici ovog znaka varaju onda kad nema šanse da se to sazna, ili ako im nije stalo do odnosa u kojem jesu. Kad varaju, vrlo su mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Neretko angažuju prijatelje da im služe kao alibi. Uvereni su da ih ne možete uloviti u preljubi, pa se vremenom opuste. Zaskočite li ga i na brzinu mu postavite zamku s nekoliko unakrsnih pitanja, zbuniće se i tako se otkriti.

http://www.nasidani.com/2017/02/13/kako-vratiti-staru-ljubav-evo-trikova-za-pomirenje-na-koje-pada-svaki-horoskopski-znak/

 

Nema nekog univerzalnog razloga za prevaru kod Rakova, ali jedna stvar je kod njih sigurna – oni ne žele da izgube sigurnost partnera, ali ni ljubavnika. Njegovo neverstvo otkrivaju česti izgovori da je umoran i opterećen obavezama. Često će odbijati seks i tako se emotivno udaljavati od partnera. Počne li neumereno da troši novac, postanite oprezniji.

 

Lav ugađa partneru

Pripadnici ovog znaka najčešće varaju zbog seksa i uzbuđenja. Kad to rade, pred partnerom glume da je sve u redu. Postaće savršeni partneri, pa će muškarac Lav svojoj dragoj ugađati na sve moguće načine, a žena će mužu pripremati najdraža jela i uvek biti doterana. Neverstvo neće priznati čak ni ako ih uhvatite na delu, još će vas napasti što ste uopšte i pomislili na to.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5