KAKO VARAJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Škorpije su majstori zataškavanja, a Device VRLO OPASNE

KAKO VARAJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Škorpije su majstori zataškavanja, a Device VRLO OPASNE

14. veljače 2017. 0 By Admin

Devica napada partnera

Devica se u prevaru najčešće upušta jer je razočarana u svog partnera i zato što zapravo više ne želi da bude u tom odnosu, ali još nije osmislila kako će izaći iz njega, pa će na to naterati drugu stranu. Kad varaju, uvek će za sve imati alibi, ali će postati veoma kritični i ironični i stalno će isticati vaše mane. Ako žena Devica počne da izbegava seks, to je dovoljan razlog za sumnju.

 

 

http://www.nasidani.com/2017/02/13/kako-vratiti-staru-ljubav-evo-trikova-za-pomirenje-na-koje-pada-svaki-horoskopski-znak/

 

Vaga kao zaljubljeni tinejdžer

Pripadnici ovog znaka nimalo nisu imuni na prevaru, a u nju se upuštaju isključivo ako se zaljube. Kad varaju, ponašaju se bukvalno poput zaljubljenih pubertetlija. Stalno se sređuju, tuširaju se i presvlače, a raspoloženje im je na visokom nivou. Sve će učiniti da sakriju prevaru, a ako, ne daj bože, partner za nju sazna, reći će mu da je u pitanju samo flert.

 

Škorpija to radi planski i smireno

Pripadnici ovog znaka varaju iz mnogo razloga, a kad se usude da se upuste u tako nešto, to govori samo jednu stvar – da su sigurni da se to nikad neće otkriti jer su uvereni u svoje sposobnosti zataškavanja. Škorpija vara vrlo mudro i smireno. Muškarci će redovno spavati s partnerkom i neće gubiti interesovanje za nju, a ženske pripadnice ovog znaka odaće zaljubljeni pogled.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5