VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: Rakovima je cilj samo ljubav, a Škorpije su pravo iznenađenje

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: Rakovima je cilj samo ljubav, a Škorpije su pravo iznenađenje

14. veljače 2017. 0 By Admin

Žena – Bik

Vi stojite čvrsto na zemlji. Volite sve ono što je postojano i opipljivo. Sanjarenje za Vas predstavlja samo duševni odmor. U stvari, sve što je neostvarljivo ili plod Vaše mašte povređuje Vaše osećanje za praktičnost. Nikad se ne zadovoljavate varljivim obećanjima, slatkim iluzijama i ne prepuštate se fantazijama.

 

U prijateljstvu ste verni, ali odanost tražite i od suprotne strane. Ako Vas neko izneveri, nećete burno reagovati. Vaše reakcije su polagane i manje vidljive, ali zato beskrajno duboke. Ako ste uvereni da se neko prema Vama loše poneo, ili da je povredio Vašu dobronamernost, to mu nikad nećete oprostiti. Izgubiće mnogo u Vašim očima. Veliko ste zlopamtilo.

 

Niste pristalica promena i preokreta, ni svega onog što može poremetiti ustaljeni tok Vašeg života ili dovesti u opasnost Vaš komfor. Takva koncepcija o životu ima i jedan nedostatak. Poštujete principe, predrasude, koncizne ideje. Međutim u životu se principi teško ruše, predrasude postaju neprihvatljive, a koncizne ideje maglovite. Stoga se često oglušujete o savete drugih i upozorenja Vaših najbližih. Vi želite da radite po svom nahođenju, uvereni u potpuni uspeh. Međutim, uspeh često izostane.

 

Iako je Vaš karakter prilično jak, postoje u njemu i neke slabosti. U načinu života pojavljuju se ponekad pasivnost i lenjost. Bežite od briga i problema, ne volite komplikacije. Kad se za nešto odlučite teško Vas je od toga odvratiti. Više volite da doživite i krah, nego da se vratite nazad ili promenite mišljenje.

 

Ljubav igra veliku ulogu u Vašem životu. Za Vas ona nije sinonim strasti, bura, razdiranja ili romantizma, već nežnosti i uživanja. Kako ste pristalica ustaljenih formi i svega onog što se odnosi na materijalnu stvarnost, kod muškarca Vas, pre svega, privlači njegov fizički izgled. Šta se krije iza njegove spoljašnjosti manje Vas interesuje. Kad upoznate osobu koja Vam se sviđa želite na svaki nacin da privučete pažnju na sebe. Period posmatranja kod Vas dugo traje (ponekad i predugo). To nije iznenađujuće, jer Vi sve odluke donosite posle dugog i zrelog razmišljanja.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/14/astrologija-otkriva-sve-razloge-zbog-kojih-vase-srce-moze-biti-slomljeno-3/

 

Iako izgledate kao hladna osoba, u suštini ste veoma senzibilni. Čak i ako ste pronašli kod osobe suprotnog pola sve znake privlačnosti, nećete požuriti da s njom odete kod matičara. Pre nego što ste se odlučili na trajniju vezu, želite da budete sigurni da je pravi onaj, koji je pronašao pouzdani put do Vašeg srca. Ne vezujete se lako. Ljubav u Vašem srcu sporo sazreva. Osećanja se veoma smotreno razvijaju. Od nežnosti i topline osećanja drugog zavisi i Vaša ljubav.

 

Iako ponekad izgledate potpuno ravnodušni, u stvari ste veoma isključivi i ljubomorni, s osećanjem posedovanja u ljubavi. Ne podnosite prisustvo druge žene, pa ma to bila i koleginica Vašeg partnera. Umete vešto da ispletete mrežu oko njega da biste ga sačuvali samo za Vas… . Ako otkrijete neverstvo, spremni ste da uzvratite na isti način…

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12