Zašto (ne) treba ulaziti u vezu sa samohranim majkama?

Zašto (ne) treba ulaziti u vezu sa samohranim majkama?

14. veljače 2017. 0 By Admin

RAZUMEĆE AKO POMERIŠ, OTKAŽEŠ PA ČAK I NE ŽELIŠ DALJE…

Kada je prošla već jedan razvod, rastanak ili šta god da je inicijalno odvojilo od oca njene dece, žena stiče izvestan imunitet na određena razočaranja i više ih čak tako ni ne posmatra. Ona je razvila svoje mehanizme zaštite odavno, i neće te slagati ako ti kaže da je u redu što juče nisi mogao da dođeš, što si imao obaveza ili šta slično.

 

 

Nemoj da te iznenadi ako se tiho bude tome i poradovala, jer eto joj prilike da na miru pogleda omiljenu seriju ili lakira nokte ili jednostavno bezbrižno bulji u jednu tačku. Prepoznaj ovu slobodu koja ti je data, prigrli je ali nemoj da je zloupotrebiš.

http://www.nasidani.com/2017/02/14/da-li-ste-medu-njima-pet-horoskopskih-znakova-pred-kojima-svi-padaju-na-kolena/

 

(JER) SAMA MAMA NEMA VREMENA ZA GUBLJENE SA NEKIM KO JE NE ZASLUŽUJE

Jednostavno je, ona je sigurno to već jednom prošla i skupila snage da ode i ostavi. Ali, ukoliko je u gomili svojih obaveza poželela i našla prostor i vreme za tebe u njenom životu, to znači da ti veruje. A ti bar probaj da ne budeš kao njen bivši ili onaj pre i posle njega, ne budi pizda i ne kockaj se s poverenjem. Zovi ti to paranojom ili instinktom, ali ove žene imaju opasan njuh za sve vrste obmana i nemaju milosti. Šta kažeš, lude žene? Aha, opasno.

 

 

Kao podrška prethodnim tačkama, obrati pažnju:

Pogledaj i nauči. Kad može jedan Džeri Megvajer, moš’ i ti. Ajde, bre…

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4