Zašto (ne) treba ulaziti u vezu sa samohranim majkama?

Zašto (ne) treba ulaziti u vezu sa samohranim majkama?

14. veljače 2017. 0 By Admin

NEGDE JE TU I „BIVŠI“ – VALJDA OTAC TE DECE

Rekoh gore da će ti ipak muda zatrebati jer ovo je potencijalno konfliktan momenat. Ipak budi pametniji od situacije. Njega nikada ne smatraj konkurencijom jer da je htela s njim je mogla ponovo biti kad god da je to poželela. Koristi ga mudro, u vreme koje on provodi sa svojom decom ti dobijaš prostor da se pokažeš i osmisliš vreme sa njom. S druge strane, hteo ne hteo, upoređivaće te s njim, te gledaj da ipak ti nekako vodiš u toj trci. Ipak je on bivši.

 

 

NE IZIGRAVAJ TATU NJENOJ DECI

Uh, deca su ovom slučaju jako zajebana kategorija. Ukoliko tatu imaju i viđaju ga redovno, ti im dođeš k’o čir na bulji, jer te oni posmatraju kao prepreku između mame i tate. Bez obzira što to veze s mozgom nema, to su deca ma koliko godina zapravo imala. Njihov posao je da tvoj život pretvore u deveti krug pakla ukoliko se ne postaviš kako treba. Znači, ti nisi njihov tata ni vaspitač, ali znaš mnoge cool stvari koje na neobavezan način možeš da im preneseš i da te zbog toga zagotive.

http://www.nasidani.com/2017/02/14/da-li-ste-medu-njima-pet-horoskopskih-znakova-pred-kojima-svi-padaju-na-kolena/

 

OPUSTI SE I UŽIVAJ

Sve su veze manje više iste, pa tako i samim mamama. Ok, biće više izazova, manje vremena za tebe ali i posebne čari, jer bez obzira da li si ti sam ili razveden sa decom, uz sve poteškoće koje i ova i svaka druga veza u današnje vreme nosi, jedno treba da znaš – niko ne zna šta je posvećenost, odanost, zahvalnost, hrabrost, odricanje, žrtva, kompromis i nesebičnost kao samohrani roditelj. A bez ovih osobina još nijedna veza nikome nije uspela. Zato uživaj i opusti se! Velike su šanse da na kraju uspete.

Ajd’ pa nek vam je sa srećom!

 

 

Izvor: http://lolamagazin.com

Stranice: 1 2 3 4