Astro otkriva: Ovi horoskopski znakovi su NAJVERNIJI u ljubavi

Astro otkriva: Ovi horoskopski znakovi su NAJVERNIJI u ljubavi

15. veljače 2017. 0 By Admin

Bik

Jedan od najvernijih pratilaca za život. Ako takvog čoveka imate, to je često zauvek. Oni ozbiljno veruju u “ljubav do groba” i “bračne zavete.” Jedini razlog zbog kojeg može obmanuti je ako iznenada ozbiljno sumnja da ih partner vara.

 

 

To će biti neka vrsta osvete ili čin osvete, za koji se ne bi usudio u drugim okolnostima. Bik pokazuje koliko brine o tome na fizičkom i emocionalnom nivou, a vi ne možete da sumnjate u njegovu odanost.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/14/ljubavni-horoskop-kako-da-saznate-da-se-zaljubljuje-u-vas-blizanci-to-odmah-pokazu-dok-jedan-znak-moze-da-suti-vecno-ako-nije-siguran-u-vasa-osecanja/

Blizanci

Držite oči otvorene – ovi partneri su veoma nestabilni i vrlo mudri. Oni su stalno u iskušenju da varaju. Predstavnicima ovog znaka često je potrebna “intelektualna stimulacija” – i očekuju da im uvek bude zanimljivo u razgovoru.

 

 

U većini slučajeva, njihova potreba za flertom je putem online sajtova za upoznavanje, putem društvenih mreža i e-maila, ali retko kreću iz virtuelnog prostora u stvarnost. Redovno podstičite interesovanje za Blizance seksualno i mentalno i možete biti sigurni da neće otići nigde.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5